

| Ingredience: | |
| krůtí prsa | 800 g |
| větší červená řepa | 1 ks |
| velká cibule | 1 ks |
| krájená rajčata | 1 konzerva |
| jarní cibulka | 2 ks |
| česnek | 2 stroužky |
| majoránka | 1 lžíce |
| uzená mletá paprika | 1 lžíce |
| kmín | 1 lžička |
| České Ghíčko | dle potřeby |
| sůl | dle chuti |
| pepř | dle chuti |
Tak trochu jsem se obávala, co na dnešní oběd řeknou ti moji strávníci. Ale obavy byly zbytečné, malá si mlaskala a ani nedutala a velkej říkal, že to bylo výborný. Tak asi úspěch.
Krůtí maso nakrájíme na velké kostky a zprudka ho orestujeme na ghíčku. Když je maso zatáhlé, vyndáme ho a na výpeku orestujeme cibulku pěkně dozlatova. Poté přidáme nakrájené jarní cibulky a kostičky červené řepy. Společně ještě chvilku restujeme a pak zalijeme sekanými rajčaty. Přidáme prolisovaný česnek, majoránku, uzenou papriku, kmín, sůl a pepř. Dobře promícháme i s masem, přemístíme do pomalého hrnce a podlijeme asi půl hrnkem vody. Necháme pomalit na stupeň LOW asi 8 hodin (přes noc). Ráno vybereme maso a zbytek obsahu rozmixujeme na hladkou omáčku. Můžeme ještě dochutit nebo lehce zahustit, ale není to potřeba. Dobrou chuť!
Podrobné info: