

| Ingredience: | |
| krůtí prsa | 4 ks |
| sůl | špetka |
| pepř | špetka |
| grilovací koření | špetka |
| mleté maso | 250 g |
| smetana | 2 dcl |
| strouhaný sýr | 100 g |
| uzené maso | 70 g |
| čerstvé bylinky (rozmarýn, oregano) | dle chuti |
| máslo | tenký plátek |
| hořčice | 1 lžička |
| smetana (do šťávy) | 2 lžíce |
Krůtí maso je při dobré úpravě šťavnaté a hodí se na veškeré úpravy a kombinace. Já se pořád držím zdravějších variant stravy, tak zde máte jeden tip, na kterém si pochutnáte.
Mleté maso osolíme, opepříme, přidáme smetanu, bylinky, uzené a sýr. Vše dobře promícháme.
Krůtí plátky naklepeme, osolíme, opepříme a poklademe masovou náplní, zabalíme a spíchneme párátkem. Medajlonky posypeme grilovacím kořením a orestujeme zprudka na olivovém nebo slunečnicovém či řepkovém oleji. Pak trochu podlijeme vodou a dusíme doměkka. Do šťávy přidáme kousek másla, hořčici a smetanu.
Jako přílohu jsem udělala dušené kapustičky.