Pažitka
Název:

Krůtí nugetky v mandlové krustě


Krůtí nugetky v mandlové krustě


Ingredience:
Ingredience:
krůtí prsa2 ks
bílek2-3 ks
mandle na hrubo pomleté2 hrnky
medová omáčka z prodejny Náš Grunt1 ks
hrubozrnná sůl1 špetka
olivový olej1 velká lžíce
Postup přípravy:

Čekáte návštěvu a chcete připravit netradiční pohoštění? Zkuste tento recept na úžasné krůtí nugetky v křupavém mandlovém těstíčku. Jsou pečené v troubě a proto se nemusíte bát zbytečného tuku. K nugetkám doporučuji podávat omáčku, do které si je budou hosté namáčet. Jednoduché a úžasné.

Krůtí maso omyjeme a nakrájíme na kousky. Takto připravené kousky namáčíme v rozšlehaných bílcích a poté v mletých mandlích. Obalené kousky naskládáme vedle sebe na pečící papír, posypeme je hrubozrnnou solí, zakápneme olivovým olejem a pečeme v troubě vyhřáté na 190 stupňů dozlatova. Podáváme s medovou omáčkou a zeleninovým salátem. 

Podrobné info:
Počet porcí4 porce
Čas přípravy30 min

Autor:
Michaela Šupáková

    zavřít okno