

| Ingredience: | |
| krůtí prsa | 750 g |
| strouhaný eidam | 300 g |
| středně velká červená cibule | 2 ks |
| žampiony | 200 g |
| smetana | 1 kelímek |
| sůl | dle chuti |
| koření Adobado (grilovací koření) | špetka |
| máslo | na vymazání |
Není nic jednoduššího, než dát všechny suroviny do jednoho pekáčku a zapéct.
Krůtí prsa nakrájíme na plátky, rozklepeme, posolíme a posypeme kořením. Sýr nastrouháme, cibulku nakrájíme najemno a žampiony na kostičky - vše promícháme v míse. Do máslem vymazané zapékací mísy vrstvíme maso a připravenou směs. Končíme masem, které posypeme lehce strouhaným sýrem. Zalijeme smetanou a necháme v lednici přes noc proležet. Druhý den zapékáme asi 1 hodinu v troubě.
Po mírném vychládnutí rozkrájíme na kostky a podáváme s vařenými bramborami.
Podrobné info: