

| kuřecí prsa | 4 ks |
| olivový olej | 5 lžic |
| hladká mouka | 2 lžíce |
| pancetta (nebo kvalitní uzené maso) | 100 g |
| hříbky | 400 g |
| cibule | 1 ks |
| vývar | 500 ml |
| mražený hrášek | 60 g |
| petrželová nať | hrstka |
| sůl | špetka |
| pepř | špetka |
| Ingredience: |
Nasbírali jste košík hub a nevíte co s nimi? Tak te´d je to určitě jasné.
Opečte nakrájená kuřecí prsa na 4 lžících olivového oleje, zaprašte moukou a ještě krátce osmahněte. Vyndejte z pánve. Do pánve přihoďte nakrájenou pancettu nebo sušené uzené maso a rozkrojené drobné hříbky (my měli suchohřiby). Osmahněte a opět vyndejte z pánve. Nakonec na lžíci oleje osmahněte nakrájenou cibuli, když zezlátne, přidejte kuře a houby s uzeným masem. Zalijte vývarem a nechte asi 15 minut dusit. Pak přidejte ještě mražený hrášek a hrst nakrájené petrželové natě, krátce provařte a podávejte. Ideálně s rýží.
Podrobné info: