Pažitka
Název:

Kuřecí kapsa "CAPRESE"


Kuřecí kapsa "CAPRESE"


Ingredience:
kuřecí prsní řízek4 ks
nakládaná sušená rajčata8 ks
mozzarella200 g
bazalka1 svazek
olivový olej1 lžíce
sůl špetka
pepř špetka
Ingredience:
Postup přípravy:

Caprese trošku jinak, ale pořád chutně.

Do každého prsa uděláme z boku hluboký zářez (vytvoříme kapsu) - neproříznout.

Mozzarellu nakrájíme na plátky.
Do kapsy dáme střídavě mozzarellu, rajče, bazalku. Opakujeme ještě jednou.
Povrch prsa osolíme a opepříme. Potřeme olejem a opékáme na nepřilnavé pánvi cca 3 minuty z každé strany.
Přikryjeme pokličkou a dopečeme (6-8) minut.

Podrobné info:
Počet porcí4 porce
Čas přípravy30 min

Autor:
Václav Spal

    zavřít okno