Pažitka
Název:

Kuřecí pikantní steak s novým bramborem a grilovanou zeleninou


Kuřecí pikantní steak s novým bramborem a grilovanou zeleninou


Ingredience:
Ingredience:
kuřecí maso na steaky500 g
Marináda:
pokrájená cibule1/2 ks
kurkuma špetka
ostřejší hořčice1 lžička
česnek3 stroužky
olivový olej dle potřeby
sůl dle chuti
pepř dle chuti
Na gril:
rajčata2 ks
paprika1 ks
Postup přípravy:

Připravovala jsem kuřecí nudličky s kokosovým mlékem na druhý den a odřízla jsem si na 4 steaky maso a bylo to opravdu výborné.

Maso kuchyňsky upravíme, po stranách nařízneme, potřeme marinádou, kterou připravíme z výše uvedených ingrediencí, a dáme na hodinu do chladu.

Grilujeme na grilu (grilovací pánev nebo venkovní gril) z obou stran doměkka a dozlatova. Společně grilujeme ještě i papriku a rajčata, aby se chutě a vůně s masem propojily. Podáváme s novým bramborem.

Podrobné info:
Počet porcí4 porce
Čas přípravy30 min

Autor:
Ivana Černá

    zavřít okno