Pažitka
Název:

Kuřecí směs piri piri


Kuřecí směs piri piri


Ingredience:
Ingredience:
kuřecí prso1 ks
koření piri piri špetka
sojová omáčka dle chuti
solamyl dle potřeby
protlak nebo nějaká hotová červená omáčka na těstoviny dle potřeby
cukr1 lžička
olej2 dl
česnek2 stroužky
kápie1 ks
pórek kousek
Postup přípravy:

Kdo má rád ostřejší variantu jídel, určitě koření piri piri ocení....

Do větší vrstvy rozpáleného oleje vložíme okořeněné, pokapané sojovkou a obalené masové nudličky v solamylu a smažíme tak dvě minuty.
Maso dáme stranou, olej slijeme, dáme kápii, česnek, pórek a zarestujeme.
Po té zalijeme omáčkou nebo protlakem, dochutíme sojovkou, osladíme, vložíme zpět maso a prohřejeme.

Jako příloha je vhodná např. rýže.

Podrobné info:
Počet porcí1 porce
Čas přípravy20 min

Autor:
Milan Šesták

    zavřít okno