Pažitka
Název:

Kuřecí špíz piri piri


Kuřecí špíz piri piri


Ingredience:
Ingredience:
kuřecí prso1 ks
anglická slanina dle potřeby
kapie1 ks
cibule1 ks
klobása1 ks
koření piri piri špetka
kečup1 lžíce
sojová omáčka1 lžíce
špejle2 ks
Postup přípravy:

Koření piri piri zaznamenává velký boom v kuchařské komunitě facebooku. Tak si zkusím jeden recept i já.

Prsíčka si nakrájíme na větší kostky asi 4x4 cm, klobásu na 6 kusů, taktéž cibuli a kapii.
Kousky masa si v misce posypeme kořením, zalijeme kečupem a sojovou omáčkou. Vše promícháme, zabalíme do slaniny a napícháme na špejle.
Grilujeme v troubě na 19O stupňů ve spodní polovině asi 25 - 30 minut.

Podrobné info:
Počet porcí2 porce
Čas přípravy30 min

Autor:
Milan Šesták

    zavřít okno