

| Ingredience: | |
| kuřecí skelet a droby z kuřete | 1 ks |
| voda | dle potřeby |
| kurkuma | 1,5 lžičky |
| sůl | dle chuti |
| pepř | dle chuti |
| libeček | dle chuti |
| petrželka | dle chuti |
| mrkev | 1 ks |
| petržel | 1 ks |
| celer | 1/2 ks |
| Noky: | |
| vejce | 2 ks |
| hrubá mouka | dle potřeby |
| sůl | špetka |
Masový vývar vždy přijde k chuti, jak na oběd, nebo k večeři. Je zdravý a pěkně vás zahřeje.
Skelet s droby omyjeme a dáme vařit s očištěnou kořenovou zeleninou, libečkem, petrželkou a kurkumou. Když jsou maso i droby měkké, obereme maso a pokrájíme jej i se zeleninou na malé kousky a vrátíme zpět do vývaru. Zavaříme nočky z vajec a mouky a ještě krátce povaříme. Dochutíme solí a pepřem. Nakonec přidáme ho polévky ještě čerstvou petrželku a můžeme podávat.
Podrobné info: