

| Ingredience: | |
| celozrnný kuskus suchý | 100 g | 
| tempeh UZENÝ na plátky | 1/3 balení | 
| čerstvý listový špenát | 1 velká hrst | 
| cibulka | 1 ks | 
| česnek | 1 stroužek | 
| mořská sůl | 1 špetka | 
| paprika lahůdková | 1 špetka | 
| olivový olej | 2 lžíce | 
Kuskus ke snídani? Ano, je to tak. Kuskus je velmi rychlý na přípravu, proto jsem si jej oblíbila i pro snídani. Hravě si jej můžete ochutit na slano i na sladko.
Naprosto snadná příprava a úžasný, chutný výsledek.
Kuskus připravíme standardně – stačí zalít horkou vodou a přiklopit. Celozrnný kuskus je lepší nejprve nechat spolu s vodou projít varem (na pár minut), poté přiklopit a nechat „dojít“.
Mezitím si na pánvi s olivovým olejem orestuji cibulku na jemno, přihodím špenát, osolím. Libovolně můžete doladit trochou česneku.
Tempeh nakrájím na menší plátky a krátce opražím na pánvi s trochou oleje, okořením mořskou solí a lahůdkovou paprikou.
Hotovo. Je čas servírovat.
Podrobné info: