Pažitka
Název:

Kuskusové rizoto z kuřátka pečeném na Českém Ghíčku


Kuskusové rizoto z kuřátka pečeném na Českém Ghíčku


Ingredience:
Ingredience:
pečené kuře100 g
kuskus20 g
mrkev1 ks
kukuřice hrst
hrášek hrst
pórek na ozdobení
voda dle potřeby
Postup přípravy:

Když nám zbylo kuřátko pečené na Českém Ghíčku tak jsme ho zužitkovali do rizota, prostě jak si ušetřit čas a šmáknout si.

Kuskus zalijeme uvařenou vodou a přiklopíme. 
Zeleninu si uvaříme v páře, smícháme s kuskusem a masem, které jsme obrali z kuřete, přidáme výpek z kuřete, zamícháme, servírujeme. Ozdobíme pórkem.

Podrobné info:
Počet porcí2 porce
Čas přípravy15 min

Autor:
Jitka Matěchová

    zavřít okno