

| Ingredience: | |
| České Ghíčko Bio | dle potřeby |
| květák | 150 g |
| bílá kulatá ředkev | 2 ks |
| petržel | 1/2 ks |
| tuřín | 160 g |
| kedlubna | 100 g |
| řasa kombu | velikost poštovní známky |
| hraška na zahušťování | 1 lžíce |
| voda | 1,5 l |
| majoránka | dle chuti |
| kmín | dle chuti |
Dnes jsem přemýšlela jakou polévku připravit a jelikož na mě vykouknul z lednice načatý tuřín a spousta další zeleniny a já si nemohla vybrat, rozhodla jsem se pro kombinaci chutí a vznikla tato polévka.
Na Českém Ghíčku orestujeme pokrájenou zeleninu, zalijeme vodou, přidáme majoránku, kmín a řasu kombu, přidáme ve vodě rozkvrdlanou hrašku na zahušťování, vaříme do změknutí zeleniny a nakonec rozmixujeme tyčovým mixérem. V případě potřeby dosolíme. Hrašku je zapotřebí vařit minimálně 20 minut.
Podrobné info: