Pažitka
Název:

Ledový jáhlový dezert s jablíčkem, borůvkami a červeným rybízem


Ledový jáhlový dezert s jablíčkem, borůvkami a červeným rybízem


Ingredience:
Ingredience:
vařené jáhly130 g
borůvky70 g
jablko1 ks
červený rybíz hrst
červený rybíz a borůvky na ozdobení
limetka na ozdobení
Postup přípravy:

Už se těším na letní sezónu, voňavé čerstvé ovoce, které si můžete utrhnout a vychutnat čerstvé. Na to si ještě chvíli budeme muset počkat, ale jelikož mám stále dostatečnou zásobu mraženého ovoce, je třeba tuto zásobu zredukovat. A myslím, že se mi to povedlo dokonale MŇAM!

Uvařené jáhly smícháme společně s borůvkami, rybízem a nastrouhaným jablíčkem. Naplníme do pohárů, ozdobíme mixem borůvek a rybízu. Menším dětem rozmixujeme. Kdo má potřebu, dosladí.

Podrobné info:
Počet porcí2 porce
Čas přípravy20 min

Autor:
Jitka Matěchová

    zavřít okno