Ingredience: | |
nové brambory | 1000 g |
Moravanka zelenina v nálevu | 1 ks |
menší rajčata | 2-3 ks |
dijónské hořčice | 2-3 lžíce |
hladkolistá petřžel | 1 hrst |
sůl | 1 špetka |
pepř | 1 špetka |
olivový olej | 1 lžíce |
jarní cibulky na ozdobení | 1 hrstka |
Pokud uvažujete o zdravější a rychlé verzi bramborového salátu, jste u toho správného receptu. Je rychlý, chutný a dá se třeba vzít i k vodě, jako svačinka. Nejlépe chutná uleželý druhý den, tak ho hned nesnězte!
Nové brambory oškrabeme a uvaříme do poloměkka.
Mřížkou protlačíme brambory na malé kostičky.
Přidáme zeleninku, rajčátka, hořčici, bylinky, olivový olej, trochu nálevu.
Promícháme a necháme v chladu do druhého dne.
Podáváme s masem, jebo jen tak na chuť.
Dobrou chuť přeji!