

| Ingredience: | |
| kuřecí stehenní plátky | 2 ks |
| pevné lesní houby | dle potřeby |
| cuketa | 1 ks |
| červená paprika | 1 ks |
| zelené fazolky | hrst |
| cibule | 1 ks |
| česnek | 1 stroužek |
| koření (gulášové, drcený kmín a uzenou papriku) | dle chuti |
| olej | trochu |
| sůl | dle chuti |
Maso s houbami a zeleninou v jednom kotlíku.
Maso, houby, cuketu, fazolky a papriku nakrájíme na kousky, cibuli na kostičky, česnek posekáme.
Cibuli zesklovatíme na oleji, přihodíme maso, osolíme, orestujeme a posypeme kořením, promícháme a podlijeme malinko vodou. Asi po 10ti minutách přidáme houby a fazolky a po dalších 10ti minutách zbytek zeleniny. Podle potřeby podléváme. Nakonec vmícháme posekaný česnek a můžeme zahustit tmavou jíškou nebo jak jsme zvyklí.