Pažitka
Název:

Letní kuřecí kotlík s houbami a zeleninou


Letní kuřecí kotlík s houbami a zeleninou


Ingredience:
Ingredience:
kuřecí stehenní plátky2 ks
pevné lesní houby dle potřeby
cuketa1 ks
červená paprika1 ks
zelené fazolky hrst
cibule1 ks
česnek1 stroužek
koření (gulášové, drcený kmín a uzenou papriku) dle chuti
olej trochu
sůl dle chuti
Postup přípravy:

Maso s houbami a zeleninou v jednom kotlíku.

Maso, houby, cuketu, fazolky a papriku nakrájíme na kousky, cibuli na kostičky, česnek posekáme.
Cibuli zesklovatíme na oleji, přihodíme maso, osolíme, orestujeme a posypeme kořením, promícháme a podlijeme malinko vodou. Asi po 10ti minutách přidáme houby a fazolky a po dalších 10ti minutách zbytek zeleniny. Podle potřeby podléváme. Nakonec vmícháme posekaný česnek a můžeme zahustit tmavou jíškou nebo jak jsme zvyklí.

Podrobné info:
Počet porcí2 porce
Čas přípravy30 min

Autor:
Andrea Motlíková

    zavřít okno