Pažitka
Název:

Letní lehké rizoto s fazolemi, kukuřicí a naloženým vepřovým masem


Letní lehké rizoto s fazolemi, kukuřicí a naloženým vepřovým masem


Ingredience:
Ingredience:
domácí zavařené vepřové maso200 g
rýže400 g
cibule1 ks
sůl dle chuti
pepř špetka
mražená kukuřice dle potřeby
okapané červené fazole dle potřeby
Postup přípravy:

Zdravé, lehké rizoto, které si určitě zamilujete, už jen pro jednoduchou přípravu a suprovou chuť.

Uvaříme rýži podle svého osvědčeného návodu. Maso vyklopíme na orestovanou cibulku, vše zamícháme a vsypeme zmraženou kukuřici a okapané červené fazole. Dusíme vše pár minutek, ochutíme špetkou uzené papriky, soli a vše vmícháme k uvařené rýži. Podáváme s bylinkami a salátkem. 

Podrobné info:
Počet porcí4 porce
Čas přípravy30 min

Autor:
Ivana Černá

    zavřít okno