Pažitka
Název:

Levandulové sušenky II.


Levandulové sušenky II.


Ingredience:
Ingredience:
změklé máslo210 g
moučkový cukr120 g
hladká mouka250 g
sůl špetka
solamyl3 lžíce
žloutek1 ks
čerstvá levandule1 lžíce
citron - kůra1 ks
citronová šťáva1 lžíce
Postup přípravy:

A ještě jednou levandulové sušenky, jsou křehčí než ty první a také moc dobré.

Ze všech surovin vypracujeme těsto a zabalíme do folie. Necháme hodinu v lednici odležet. Pak vyválíme, vykrájíme tvary, klademe na plech s pečícím papírem, dáváme je dál od sebe, trošku se rozběhnou. Vložíme do předem vyhřáté trouby a pečeme na 180 stupňů asi 12-14 minut.

Podrobné info:
Počet porcí1 porce
Čas přípravy30 min

Autor:
Romana Važanská - Rubášová

    zavřít okno