

| Ingredience: | |
| libanonský chleba | dle potřeby |
| krůtí šunka | pár plátků |
| hlávkový salát | dle potřeby |
| gouda s vlašskými ořechy | pár plátků |
| jablko nakrájené na plátky | dle potřeby |
| řecký jogurt | dle potřeby |
| čerstvý kopr | dle chuti |
| citronová šťáva | dle chuti |
| sůl | špetka |
Často přemýšlím nad tím, co připravit k večeři, abych nejedla pořád to samé a aby to bylo zároveň zdravé a lehké. Protože kdo by chtěl jít spát s plným břichem, že? A tak jsem vymyslela tuhle úžasnou kombinaci libanonského chleba, koprového dresingu a jablíček. Libanonský chleba seženete běžně v každém supermarketu a naplnit si ho můžete v podstatě čímkoliv. Od pečeného kuřecího masa až po kopec zeleniny. Porce záměrně neuvádím. Každý toho sní totiž jiné množství a proto si chleba můžete "napěchovat" dle libosti.
Placky libanonského chleba položíme na pánev a chvilku je zahřejeme. Pak placky rozřízneme napůl a nožem je rozevřeme. Vznikne nám kapsa, kterou budeme plnit. Dresing si připravíme smícháním řeckého jogurtu, nasekaného kopru, limetkové šťávy a soli. Takto připraveným dresingem naplníme každou kapsu. Nyní už si kapsu můžete naplnit čím budete chtít. Já jsem zvolila krůtí šunku, salát, goudu a jablíčko. Kapsy spojíme párátkem a můžeme podávat.
Podrobné info: