

| Ingredience: | |
| lilek | 1 ks |
| cibule | 1 ks |
| rajčata | 3 ks |
| paprika (feferonka) | 1 ks |
| posekané kapary | 1 lžíce |
| kečup | 2 lžíce |
| pálivá chilli omáčka | 2 lžičky |
| worcester | 1 lžíce |
| česnek | 2 stroužky |
| pepř | špetka |
| sůl | špetka |
| olivový olej | 1 lžíce |
Tatarák trošku jinak.....
Lilek nakrájíme na 0,5 cm široká kolečka, osolíme a necháme vypotit. Poté osušíme papírovou utěrkou. Lilek, rajčata, papriku a cibuli nakrájíme na malé kostičky.
Na olivovém oleji zesklovatíme cibuli, přidáme zeleninu, dosolíme a restujeme, dokud není lilek hnědý. Trvá to cca 7 minut. Poté sejmeme ze zdroje tepla, vmícháme kečup, chilli omáčku, worcester, utřený česnek, posekané kapary, pepř a dochutíme podle potřeby solí.
Podáváme s opečeným pečivem. Dobrou chuť!
Podrobné info: