Pažitka
Název:

Lívance z domácí pekárny


Lívance z domácí pekárny


Ingredience:
hladká mouka400 g
mléko500 ml
vejce1 ks
sušené droždí1 lžička
cukr krupice2 lžíce
sůl špetka
olej na smažení
Ingredience:
Postup přípravy:

Milujete lívance, ale nechce se Vám připravovat těsto? Zkuste si usnadnit práci a připravit si těsto na lívance v domácí pekárně.

Do pekárny nalijeme vlažné mléko, přidáme vejce, sušené droždí, cukr,  mouku a sůl. Zapneme program "TĚSTO". Po skončení programu pečeme lívance na pánvi s rozehřátým olejem.

Lívance jsou po upečení mastné, a proto je můžeme rovnou obalit ve skořicovém cukru. Pokud je chceme dělat s marmeládou a šlehačkou, dáme je na papírovou utěrku.

Podrobné info:
Počet porcí4 porce
Čas přípravy20 min

Autor:
Václav Spal

    zavřít okno