Pažitka
Název:

Losos na bylinkách, vařený brambor a restované fazolky se šunkou a česnekem


Losos na bylinkách, vařený brambor a restované fazolky se šunkou a česnekem


Ingredience:
filet z lososa (160 g)3 ks
brambory400 g
zelené fazolky200 g
šunka150 g
česnek5 stroužků
máslo100 g
citron1 ks
mořská sůl špetka
barevný pepř špetka
sušený medvědí česnek špetka
drcený kmín do brambor špetka
Ingredience:
Postup přípravy:

Ryba a bylinky = ideální kombinace....

Filet z lososa po obou stranách mírně ochutit solí, barevným pepřem a jakýmikoliv bylinkami (já jsem použila medvědí česnek). Na rozpálené pánvi opékat z každé strany cca 3-5 minut tak, aby z každé strany byl propečen, ale uprostřed zůstal růžový proužek. Na oříšku másla orestovat zelené fazolky, proužky kvalitní šunky a plátky česneku, ochutit také sušeným medvědím česnekem, nakonec zakápnout šťávou z půlky citronu a podávat s vařeným bramborem.

Podrobné info:
Počet porcí3 porce
Čas přípravy20 min

Autor:
Milena Jandusová

    zavřít okno