

| Ingredience: | |
| steak z lososa | 4 ks |
| malý bílý jogurt | 2 ks |
| hrubozrnná mořská sůl | 1 kg |
| citronová (limetková) šťáva | dle chuti |
| pokrájený kopr | hrst |
| cukr | dle chuti |
| bílý pepř | dle chuti |
| sůl | dle chuti |
Nejíte u vás kapra? Nebo se bojíte kostí? Tak má pro vás tip na jednoduchou a velmi dobrou verzi lososa.
Pekáček vysypeme hrubozrnnou solí, lososa na ní položíme kůží dolů a dáme péct do trouby asi na 25-30 minut.
Přeliv je zcela jednoduchý, smícháme bílý jogurt se špetkou soli, cukru a bílého pepře, zakápneme citrónovou (limetkovou) šťávou a přidáme nakrájený kopr.
Podávat můžeme s uvařeným bramborem, nebo bramborovým salátem.
Podrobné info: