Pažitka
Název:

Losos s cizrnovo-rajčatovoou omáčkou


Losos s cizrnovo-rajčatovoou omáčkou


Ingredience:
Ingredience:
losos2 kousky
cizrna1 plechovka
krájená rajčata1 plechovka
česnek2 stroužky
cibule1 ks
sůl dle chuti
sečuánský pepř špetka
citronový pepř špetka
Postup přípravy:

Skvělý tip na chutnou a především rychlou večeři. Jistě vás kombinace lososa cizrny a rajčat zaujme.

Na oleji si zpěníme cibulku, pak česnek na plátky a poté plechovku cizrny bez nálevu a plechovku rajčat. Lososa si nasolíme, opepříme citronovým pepřem a z každé strany osmažíme tak minutku a půl. Rajčatovou omáčku si přendáme na pekáček a vložíme lososa. Dáme do vyhřáté trouby a pečeme asi 5-10 minut. Jak kdo má rád. Podávala jsem s pečenou bagetkou.

Podrobné info:
Počet porcí2 porce
Čas přípravy20 min

Autor:
Tereza Buranská

    zavřít okno