

| Ingredience: | |
| mražené listové těsto (1 kousek ze 3) | 1 kousek |
| losos | 160 g |
| žampiony | 5 ks |
| mražený hrášek | hrst |
| máslo | kousek |
| sůl | špetka |
| pepř | špetka |
| vejce | 1 ks |
| šalotka | 1/2 ks |
| čerstvý špenát | 2 hrsti |
Špenát, žampiony a losos v jednom kabátku....
Žampiony jsme oloupali a nasekali nadrobno. Na másle jsme kousky opekli doměkka a přidali rozmražený hrášek. Lehce jsme tyhle dvě součásti ještě promačkali vidličkou, aby se hrášek nerozkutálel a začali sestavovat balíčky.
Listové těsto jsme rozváleli na obdélník a rozkrojili ho na poloviny. Na každou jsme položili kus ryby, osolili jí a převrstvili houbovou, hráškovou směsí. Po zabalení jsme oba balíčky potřeli rozšlehaným vejcem pro vyšší lesk a pekli na 180 °C do zlatava. Před servírováním jsme každý balíček rozkrojili vejpůl a zjistili, že se maso upeklo naprosto akurátně. Špenát jsme těsně před dopečením podusili na trošce másla s půlkou posekané šalotky doměkka.
Podrobné info: