

| Ingredience: | |
| filet lososa | 150 g | 
| šalotka | 1/2 ks | 
| olivový olej | 1 lžíce | 
| citronová šťáva | 1 lžíce | 
| IKEA hořčice | 1 lžíce | 
| listový špenát | hrst | 
| sůl | špetka | 
| pepř | špetka | 
Tenhle předkrm asi nikoho moc nepřekvapí. Kdy jindy bychom si ho ale udělali, než když máme k dispozici absolutně nejvíc nejčerstvější rybu.
Lososa jsme nakrájeli na co nejmenší kousky a dali do misky. Přidali jsme všechny ostatní suroviny a dochutili solí a pepřem. Z bagetky jsme ukrojili pro každého dva plátky, pokapali je olivovým olejem a zapekli pod grilem do křupava.
Pro větší estetický efekt jsme tatarák naservírovali vytvarovaný do válečku za pomocí formičky na minidezerty s trochou salátu a bagetkami.
Podrobné info: