

| Ingredience: | |
| vepřové maso | 4 - 6 plátků | 
| třtinový cukr | 150 ml | 
| kvalitní kečup | 150 ml | 
| sojová omáčka | 150 ml | 
| červená chilli pasta | 150 ml | 
| sůl | dle chuti | 
| pepř | dle chuti | 
| česnek | cca 5 stroužků | 
| solamyl | dle potřeby | 
Tohle jídlo je ideální pro milovníky pikantních jídel, ti si opravdu přijdou na své. Nejlepší přílohou je rýže s brokolicí vařené v páře, nebo jiným oblíbeným druhem zeleniny.
Do pomalého hrnce si dáme třtinový cukr, kvalitní kečup, sojovou omáčku, červenou chilli pastu, sůl, pepř a česnek. Vše společně promícháme a vložíme plátky vepřového masa, které obalíme ve vzniklé marinádě. Přikryjeme poklicí a zapneme na Low. Po cca 6 hodinách vlijeme k masu trošku škrobu rozmíchaného ve vodě, aby se nám omáčka trochu zahustila, a necháme ještě cca hodinu "loudat".
Jako přílohu jsem zvolila rýži a k tomu ještě brokolici vařenou v páře.
Dobrou chuť.
Podrobné info: