Pažitka
Název:

Loudané pikantní masíčko


Loudané pikantní masíčko


Ingredience:
Ingredience:
vepřové maso4 - 6 plátků
třtinový cukr150 ml
kvalitní kečup150 ml
sojová omáčka150 ml
červená chilli pasta150 ml
sůl dle chuti
pepř dle chuti
česnekcca 5 stroužků
solamyl dle potřeby
Postup přípravy:

Tohle jídlo je ideální pro milovníky pikantních jídel, ti si opravdu přijdou na své. Nejlepší přílohou je rýže s brokolicí vařené v páře, nebo jiným oblíbeným druhem zeleniny.

Do pomalého hrnce si dáme třtinový cukr, kvalitní kečup, sojovou omáčku, červenou chilli pastu, sůl, pepř a česnek. Vše společně promícháme a vložíme plátky vepřového masa, které obalíme ve vzniklé marinádě. Přikryjeme poklicí a zapneme na Low. Po cca 6 hodinách vlijeme k masu trošku škrobu rozmíchaného ve vodě, aby se nám omáčka trochu zahustila, a necháme ještě cca hodinu "loudat".

Jako přílohu jsem zvolila rýži a k tomu ještě brokolici vařenou v páře.

Dobrou chuť.

Podrobné info:
Počet porcí4 porce
Čas přípravyvíce jak 90 min

Autor:
Nikola Behenská

    zavřít okno