Pažitka
Název:

Malinoví elegáni


Malinoví elegáni


Ingredience:
Ingredience:
loupané mandle150 g
čekankový sirup3 lžíce
kokos50 g
kokosový olej (máslo/ghí)50 g
tvaroh bez laktózy150 g
sladidlo dle chuti
mražené lesní ovoce200 g
čekankový sirup4 lžíce
agar či želatina3 lžíce
Postup přípravy:

Dnešní snídaně bez lepku a laktózy, která nejen že krásně vypadá, ale také skvěle chutná.

Necháme povolit kokosový olej. Mandle nasekáme na střední hrubost a promícháme s tukem, kokosem a sirupem. Směs natlačíme do formiček (nejlépe silikonových na muffiny). Dáme do chladu.

Na plotýnku dáme hrnek s troškou vody, ovocem, sirupem. Když se vše vaří, vmícháme želatinu do rozpuštění. Odstavíme z plotýnky.

Tvaroh vyšleháme se sladidlem a lžičkou dáme na korpus. Nalijeme ovoce a necháme nejlépe do druhého dne zatuhnout.

Podrobné info:
Počet porcí1 porce
Čas přípravy20 min

Autor:
Kačka Tichá

    zavřít okno