

| Těsto: | |
| mletá skořice | špetka |
| mandlová mouka nebo jemně mleté mandle | 150 g |
| rostlinný tuk | 110 g |
| hladká mouka | 150 g |
| žloutek | 1 ks |
| cukr moučka | 50 g |
| mandlová tresť | dle chuti |
| prášek do pečiva | 1/4 balíčku |
| Krém: | |
| máslo | 250 g |
| cukr | 7 lžic |
| holandské kakao CARLA | 2 lžíce |
| mandlová moučka nebo jemně mleté mandle | 4 lžíce |
Dnes vám přináším velmi jemné a křehké mandlové cukrovíčko. Pro nás dospělé s perličkami a pro děti s podkovami a čuníkama.
Z uvedených surovin si připravíme těsto, ze kterého vykrajujeme požadované tvary. Dáme péct do trouby do zlatova.
Upečené kostičky potíráme slepujeme krémem.
Potíráme čokoládou na vaření rozpuštěnou ve vodní lázni s trochou tuku. Používám čokoládu na vaření 44% od české čokoládovny CARLA Chocolate.
Na ozdobu použijeme kupované cukrářské zdobení, kuličky, nebo perleťový máček. Cukrové stříkané ozdoby používám od českého výrobce Cukrářské zdobení Richard Fagoš.