

| Ingredience: | |
| kuřecí stehno | 5 ks |
| bílý jogurt | 500 ml |
| koření tandoori masala | 2 lžíce |
| strouhaný zázvor | 1 lžíce |
| sůl | špetka |
Orientální příprava kuřete vás v tomto případě moc času nestojí. Čím déle necháte maso marinovat, tím bude zaručeně voňavější výsledek na talíři.
Kuře rozdělíme na kousky, které do hloubky nařízneme.
V pekáčku do jogurtu zamícháme koření.
Vložíme do něj kuře a nejlépe přes noc necháme odležet.
Vložíme do trouby a pozvolna pečeme hodinu až dvě, až je kuře měkké.
Odkryjeme pekáček a dopečeme do červena.
Nepodléváme, ani nepřidáváme tuk, kuře s jogurtem při pečení vytvoří čirou načervenalou šťávu.
Doboru chuť!
Podrobné info: