Pažitka
Název:

Mascarponové koláčky s jablky a citronovou glazurou


Mascarponové koláčky s jablky a citronovou glazurou


Ingredience:
hotové listové těsto1/2 ks
mascarpone1 kelímek
vejce1 ks
vanilkový cukr1 balení
citronovo-limetková marmeláda6 lžic
jablko (oloupané a nakrájené na plátky)4 ks
Ingredience:
Postup přípravy:

Vynikající jablečné koláčky s chutí citronu....

Listové těsto si vyválíme do tenka a vyložíme jím po okraj formičky na koláčky.
Poklademe části jablek.
Do mascarpone vsypeme vanilínový cukr a přidáme 3PL marmelády a vejce. Vymícháme do hladka.
Do formiček na jablka naneseme mascarponový krém, uhladíme a poklademe ozdobně zbytkem jablíček. Dáme péci do trouby vyhřáté na 180C cca 45 minut. Nakonec ještě horké potřeme zbylou marmeládou a necháme zchladnout. Nejlépe nechat ztuhnout ještě v lednici.

Podrobné info:
Počet porcí3 porce
Čas přípravy60 min

Autor:
Andrea Motlíková

    zavřít okno