Pažitka
Název:

Máslo s medvědím česnekem


Máslo s medvědím česnekem


Ingredience:
Ingredience:
máslo pravé1 ks
medvědí česnek1 svazek
sůl špetka
Postup přípravy:

Medvědí česnek. Velké boom, které se projevuje bloudícími rodinami v dubových lesích s košíkem v ruce. Našli jste i vy to svoje pravé místečko?

Máslo necháme změknout v pokojové teplotě. Poté ho nakrájíme do mixéru, přidáme omyté listy medvědího česneku a přisolíme. Vše rozmixujeme dohladka, aby nezbyly velké kousky listů.
Uchováváme v plastových krabičkách či skleničkách. Můžete si však i vyrobit válečky do fólie a uchovávat v mražáku. Kdykoliv budete grilovat, dělat steak nebo podpořit chu´t domácích těstovin, tasíte tuto výbornou "zbraň".
Opomenula jsem křupavé, rozpečené bagetky, polévky či jakoukoliv rychlou úpravu masa.

Podrobné info:
Počet porcí10 porcí
Čas přípravy10 min

Autor:
Andrea Motlíková

    zavřít okno