

| Ingredience: | |
| České Ghí | 1 lžíce |
| cibule | 2 ks |
| mrkev | 300 g |
| petržel | 1 ks |
| česnek | 2 stroužky |
| nastrouhaný zázvor | 1 lžička |
| brambora | 1 ks |
| sůl | dle chuti |
| šťáva z 1/2 pomeranče | dle chuti |
| umeocet | 1 lžíce |
| rýžová smetana Soyatoo | 5 lžic |
| voda | 1 l |
Polévková vitamínová bomba. Letošní zima je spíš aprílová a v tomto počasí je třeba podpořit imunitní systém a zároveň se hezky prohřejeme.
Na Ghí orestujeme cibulku s česnekem, pozor ať se nespálí česnek by zhořknul. Přidáme mrkev, petržel, promícháme, prohřejeme. Zalejeme vodou, přidáme sůl, brambor, vaříme do změknutí. Ke konci přidáme lžičku nastrouhného zázvoru už nevaříme. Přidáme šťávu z pomeranče, 5 lžic rýžové smetany Soyatoo a 1 lžíci Umeocta, rozmixujeme.
Pokud nemáte rýžovou smetanu dejte zakysanou a už nekyselte Umeoctem.
Podrobné info: