Pažitka
Název:

Mrkvová terina


Mrkvová terina


Ingredience:
Ingredience:
velká mrkev4 ks
Šmakoun meruňka200 g
mandle hrst
sušené meruňky hrst
čočková mouka5 lžic
rýžová mouka3 lžíce
vejce3 ks
kvalitní šunka5 plátků
niva30 g
sůl dle chuti
pepř dle chuti
Postup přípravy:

Terina se zpravidla připravuje z masa, já mám však pro vás recept trošku jiný. Věřte však, že i tato jarní mrkvová terina je úžasná.

Předehřejeme si troubu na 180 stupňů. Mrkev, Šmakouna, sýr a vejce dáme do sekáčku a nasekáme. Vmícháme pokrájené meruňky, mandle, mouku a podle chuti okořeníme.

Formu na terinu / chleba vyložíme šunkou a naplníme náplní.

Pečeme cca 45 minut.

Oříšky, sušené ovoce, semínka a další zdravé potraviny doporučujeme nakoupit na eshopu SVĚT PLODŮ

Podrobné info:
Počet porcí6 porcí
Čas přípravy45 min

Autor:
Kačka Tichá

    zavřít okno