Pažitka
Název:

Naložené špekáčky v marinádě


Naložené špekáčky v marinádě


Ingredience:
Ingredience:
kvalitní špekáčky4 ks
cibule1 - 2 ks
kyselá okurka3 ks
Marináda:
olej2 lžíce
kečup2 lžíce
worcester2 lžíce
hořčice2 lžíce
voda4 lžíce
drcené chilli dle chuti
sůl špetka
cukr špetka
pepř špeka
Postup přípravy:

Vyznavači echt zdravé výživy dnes tento příspěvek nebudou číst a přejdou ho bez mrknutí oka. Ale jednou za rok si může člověk dát i něco echt nezdravého, ale dobrého nebo ne?
Pokud vám zbydou po grilování někdy buřtíky a už nemáte chuť ani na buřtguláš, zkuste tyto naložené špekáčky, které se zalijí horkou marinádou a v podstatě po vychladnutí si můžete pochutnávat.

Je to celé velmi jednoduché. Špekáčky nakrájejte na kolečka, cibuli taky, okurky na nudličky a vše vložte do misky. Všechny přísady na marinádu dejte do kastrůlku a nechte provařit. Horkou marinádu nalijte na špekáčky a důkladně promíchejte. Přendejte obsah misky do sklenice, uzavřete a po vychladnutí můžete uložit do lednice. Můžete konzumovat už týž den.

Podrobné info:
Počet porcí4 porce
Čas přípravy20 min

Autor:
Andrea Motlíková

    zavřít okno