Pažitka
Název:

Nejlepší ledová káva


Nejlepší ledová káva


Ingredience:
Ingredience:
káva dle potřeby
mléko dle potřeby
Postup přípravy:

Nejdřív jsem si myslela, že postup nechám jen na Facebooku. Ale recept má obrovský úspěch, tak jej bude lepší zachovat i na blogu. 

Na téhle ledové kávě je nejlepší její rychlost, navíc na ni potřebujete jenom kafe a mléko. Spousta lidí navíc nemá ráda šlehačku a přiznám se, že ani já ji nemusím. Je skvěle osvěžující a návštěvy budou nadšené.

Mléko si dejte do mrazáku tak na dvě hodinky, možná i tři. Ideální je konzistence ledové tříště. Jakmile jej vytáhnete, pořádně s ním zatřepejte, aby vznikla úžasná pěna. Tou zalijte již připravenou vychlazenou kávu. Ráda pozoruju, jak se černá míchá s bílou.

Podrobné info:
Počet porcí1 porce
Čas přípravy10 min

Autor:
Iva Baltaretu

    zavřít okno