Pažitka
Název:

Nepečený řez s ovocem


Nepečený řez s ovocem


Ingredience:
Krém:
pomazánkové máslo1 kelímek
tvaroh1 vanička
kysaná smetana1 kelímek
smetana na šlehání1 kelímek
moučkový cukr dle chuti
rum (nemusí být) troška
sezónní ovoce dle potřeby
piškoty dle potřeby
Postup přípravy:

Tahle dobrůtka vznikla v letě, když měla přijet návštěva...Největší pařáky, tak to chtělo něco studeného, svěžího...

Pomazánkové máslo, tvaroh, kysanou smetanu, smetanu na šlehaní pořádně vymixujeme s cukrem do hladka. Kdo chce, může si přikápnout rum.

Formu si vyložíme potravinářskou folií a začneme vrstvit. Na dno dáme piškoty, na piškoty krém a ovoce. A takto vrstvíme až nahoru. Zakončíme vrstvou krému. Zabalíme a dáme pod zámek do chladu nejlépe do druhého dne.

Podrobné info:
Počet porcí4 porce
Čas přípravy20 min

Autor:
Nikola Behenská

    zavřít okno