

| Ingredience: | |
| zlatá lněná semínka | 100 g |
| čekankový sirup | 5 lžic |
| mandle | 100 g |
| kokosový olej | 1 lžíce |
| lněná semínka | 100 g |
| ořechový protein (nemusí být) | 1 odměrka |
| kokos | 50 g |
| zralé hrušky | 2 ks |
| jablko | 1 ks |
| čekankový sirup | dle chuti |
| protein | 1 odměrka |
| skořice | dle chuti |
Přemýšlíte, co si dáte k odpolední kávičce? Mám pro vás recept na hruškový koláč, který je navíc bez lepku a laktózy.
Necháme povolit kokosový olej. Mandle, semínka a kokos nasekáme a promícháme s tukem, proteinem a sirupem. Dvě vrchovaté lžíce si schováme.
Směs natlačíme do formy vyložené pečícím papírem. Dáme do chladu.
Hrušky pokrájíme a nameleme v sekáčku s proteinem. Jablíčko nakrájíme na jemno a vmícháme do směsi.
Potřeme korpus a posypeme žmolenkou. Necháme zatuhnout.
Oříšky, sušené ovoce, semínka a další zdravé potraviny doporučujeme nakoupit na eshopu SVĚT PLODŮ