

| Korpus: | |
| vejce | 2 ks |
| šlehačka na šlehání | 1 ks |
| rýžová mouka | 100 g |
| kokos | 200 g |
| rozpuštěné máslo | 50 g |
| suchralóza | dle chuti |
| vanilka | špetka |
| citronová kůra | trošku |
| domácí nakládané meruňky | dle potřeby |
| Krém: | |
| smetana ke šlahání | 150 ml |
| máslo | 60 g |
Pro dietářky, co se bojí másla a tuků. Není nad to si udělat krému víc a pak ho potají ujídat prstem (smích).
Předehřejeme si troubu na 200 stupňů. Ingredience na koláč vyšleháme (krom meruněk) a nalijeme do formy vyložené pečícím papírem. Poházíme meruňkami a pečeme cca 45 minutek.
Krém vyšleháme na vysoké otáčky, protože pak je nádherně nadýchaný a není vůbec těžký.
Dozdobila jsem jedlými květinami z květinářství.
Podrobné info: