

| Ingredience: | |
| krajíc chleba | 1 ks |
| stroužek česneku | 1 ks |
| dijónská hořčice | 1 lžička |
| ementál | 1 plátek |
| salám Křemešník | 5 koleček |
| vejce | 1 ks |
| petrželka | hrstička |
| pórek | 4 kolečka |
| malé rajčátko | 1 ks |
| oleje | 1 dcl |
| sůl | špetka |
| pepř | špetka |
Nechce se Vám vymýšlet složitá snídaně či večeře?
Někdo by řekl: "To nás ani nenapadlo!"
Tyhle jednoduché recepty, co dům dal mě napadají často ne-li pořád. Rychlá příprava, dokonalá barevnost a hlavně si pochutnám. Přípravu nebudeme nikterak přehánět.
Na oleji osmažíme topinku dozlatova.
Hned na horkou topinku dám plátek ementálu (můžete sýr dle Vaší chutě).
Potřu malinkou lžičkou dijónské hořčice a pokladu plátky salámu Křemešníku.
Volské oko udělám na té samé pánvi.
Položím na salám, posypu troškou pórku a pokud je chuť obložím zeleninou. V mém případě rajčetem. Samozřejmě meze se nekladou a zeleninu vyberte dle možnosti či chutě.
Dobrou chuť!
Podrobné info: