

| Ingredience: | |
| velká celozrnná kaiserka | 2 ks |
| bílé žampiony | 180 g |
| máslo | 2 lžíce |
| rajčatovo-bazalkové pesto | na potření |
| Tofu natural nebo jiný sýr | 150 g |
| rajčata nebo kapie | na ozdobení |
| sůl | dle chuti |
| celý kmín | dle chuti |
| hladkolistá petrželka | dle chuti |
Měla jsem doma žampiony a tak jsem udělala chuťovky, dají se také i zapéci, ale nám chutnali i takto.
Pokrájené plátky celozrnných kaiserek, potřeme rajčatovo-bazalkovým domácím pestem. Žampiony očistíme a orestujeme na másle, osolíme a pokmínujeme. Položíme na plátky housek a poklademe kousky sýra - Tofu natural. Ozdobíme rajčátkem a petrželkou. (Můžeme dát na gril na pár minut zapéci), nebo můžeme servírovat ihned s teplými žampiony.
Podrobné info: