

| Ingredience: | |
| vývar | 1 l |
| hovězí maso | 300 g |
| bílá cibule | 150 g |
| vejce | 2 ks |
| hladká mouka | 100 g |
| olej | 50 g |
| jarní cibulka | 200 g |
| mrkev | 100 g |
| krevety | 100 g |
| sůl | špetka |
| pepř | špetka |
| koriandr | špetka |
Polévka na korejský způsob....
Hovězí maso (krk, žebro)dáme vařit společně s kořenovou zeleninou. Dochutíme solí, pepřem. Jarní cibulku na zvláštní pánvičce orestujeme s krevetami, koriandrem. Takto připravené ingredience přidáme do hotového vývaru. Vejce rozklepneme a uděláme omeletu, kterou nakrájíme na tenké proužky a vložíme do polévky. Nic se nedá zkazit kvalitní chilli papričkou, ale to už je na Vás.
Podrobné info: