Pažitka
Název:

Ohnivý korejský hrnec


Ohnivý korejský hrnec


Ingredience:
Ingredience:
vývar1 l
hovězí maso300 g
bílá cibule150 g
vejce2 ks
hladká mouka100 g
olej50 g
jarní cibulka200 g
mrkev100 g
krevety100 g
sůl špetka
pepř špetka
koriandr špetka
Postup přípravy:

Polévka na korejský způsob....

Hovězí maso (krk, žebro)dáme vařit společně s kořenovou zeleninou. Dochutíme solí, pepřem. Jarní cibulku na zvláštní pánvičce orestujeme s krevetami, koriandrem. Takto připravené ingredience přidáme do hotového vývaru. Vejce rozklepneme a uděláme omeletu, kterou nakrájíme na tenké proužky a vložíme do polévky. Nic se nedá zkazit kvalitní chilli papričkou, ale to už je na Vás.

Podrobné info:
Počet porcí4 porce
Čas přípravy30 min

Autor:
František Lev

    zavřít okno