Pažitka
Název:

Omáčka z paprik a červené řepy


Omáčka z paprik a červené řepy


Ingredience:
Ingredience:
cibule1 ks
pórek ( 5 cm)1 ks
červená paprika čerstvá2 ks
vařená červená řepa1/2 ks
smetana 12%1 kelímek
červená paprika sladká1 špetka
Ghí1 lžíce
zeleninový vývar1-2 dcl
celozrnné těstoviny1 sáček
kuřecí steaky4 plátky
Postup přípravy:

Tento recept jsem sepsala na vyžádání. Věřím, že si primárně recept na omáčku zamilujete, stejně, jako my doma. 

Osolenou cibuli a pórek orestujeme na ghí.
Přidáme čerstvou papriku a sladkou papriku koření. Orestujeme.

Podlijeme vývarem. Uvaříme do měkka.
Přidáme červenou řepu.

Podlijeme smetanou a rozmixujeme.

Servírujeme s celozrnnými těstovinami s třeba kuřecím steakem.

Podrobné info:
Počet porcí4 porce
Čas přípravy30 min

Autor:
Jana Nedoma

    zavřít okno