

| 1. vrstva: | |
| vlašské ořechy | 35 g |
| kešu ořechy | 35 g |
| ovesné vločky | 15 g |
| datle | 60 g |
| voda | 80 ml |
| 2. vrstva: | |
| jahody | 150 g |
| tvaroh | 80 g |
| jahodový protein | 16 g |
| voda | 50 ml |
| 3. vrstva: | |
| banán | 1 ks |
| kešu ořechy | 15 g |
| vlašské ořechy | 15 g |
| holandské kakao | 1 lžíce |
| voda | trochu |
Můj pokus o raw dezert, aneb proč si v lednu nepochutnat na něčem studeném (smích).
Při příravě tohoto dezertu postupujeme v nekolika krocích dle vrstev.
Při přípravě první vrsty dáme všechny suroviny do mixéru a rozmixujeme. Směs vlijeme do formy, vyložené pečicím papírem, a dáme na 10 minut do mrazáku.
Suroviny na druhou vrstvu opět rozmixujeme, nalijeme na první vrstvu a dáme znovu na 10 minut zmrazit.
Poslední vrstvu rovněž rozmixujeme a vlijeme do jahodové části, která ještě není zcela ztuhlá. Poté můžeme posypat oříšky, holandským kakaem a dáme zmrazit, nejlépe přes noc.
Podrobné info: