

| Ingredience: | |
| ovesné vločky | 20 g |
| quinoové vločky | 20 g |
| rýžové vločky | 20 g |
| mletý kokos | 1 lžička |
| mletý mák | 1 lžička |
| mleté kakaové boby | 1 lžička |
| sojové mléko | 150 ml |
| Na dozdobení: | |
| pitaya | 1/2 ks |
| strouhaný kokos | 2 lžíce |
Zatancujte si ráno na svou oblíbenou písničku a hned bude dopoledne energičtější.
Dnes mám svou růžovou misku s exoticou. Toto ovoce není tak často k nalezení v českých obchodech, ale občas na něj narazíte a doporučuji jej dát do košíku a ochutnat.
Pitaya - dračí ovoce - plod kaktusu je nízkokalorické ovoce, které obsahuje velké množství vlákniny, vitamínu C, vápníku, železa, karotenu a riboflavinu. Chuť je podobná angreštu, je jemná a lehce nakyslá.
Pro rychlejší přípravu kaše si dejte již večer do misky vločky, kokos i mák a zalijte mlékem. Vše se krásně spojí v kaši a ráno již přidáte jen mleté kakaové boby a dáte ohřát na 2 minuty na plotnu nebo na 1/2 minutky do mikrovlnné trouby. Pak už jen nazdobíte.
Podrobné info: