

| Kaše: | |
| ovesné vločky (bezlepkové) | 50 g |
| kokosové mléko | 90 ml |
| agávový sirup | 1 lžička |
| mletý zázvor | špetka |
| skořice | dle chuti |
| sůl | špetk |
| Karamelizovaná jablka: | |
| jablko | 1 ks |
| kokosový olej | 1 lžička |
| agávový sirup | 1 lžíce |
| skořice | špetka |
Start do náročného dne bude s touto snídaní příjemnější. Dodá vám energii a zasytí až do oběda. Navíc se dá připravit dopředu a je velmi snadná.
1. Ovesné vločky zalijeme 120 ml vlažné vody a necháme 10 minut nasáknout.
2. Poté nalijeme na vločky kokosové mléko, přidáme agávový sirup, zázvor, skořici a sůl. Směs vaříme 4 - 6 minut, dokud kaše nezhoustne.
3. Na pánvi rozpustíme kokosový olej. Jablko si i se slupkou nakrájíme na tenké plátky a dáme na pánev. Zlehka restujeme. Po chvilce zakápneme agávovým sirupem a posypeme skořicí. Orestujeme dozlatova.
4. Kaši přendáme do misky a ozdobíme zkaramelizovanými jablky.
Podrobné info: