

| Ingredience: | |
| bůček | cca 1 kg |
| sůl | dle chuti |
| cibule | dle chuti |
| celý pepř | dle chuti |
| nové koření | dle chuti |
| česnek | dle chuti |
| bobkový list | dle chuti |
| Směs na obalení: | |
| mletá uzená paprika | dle chuti |
| sůl | dle chuti |
| čerstvě namletý pepř | dle chuti |
| chilli | dle chuti |
| kari | 1 lžička |
| prolisovaný česnek | dle chuti |
Bůček, no není to nic zrovna zdravého, ale je to ták dobré. Na večeře, na svačiny, no kdo by odolal?
Bůček dáme do hrnce, zalijeme studenou vodou, přidáme sůl, asi po 4 kuličkách pepř i nové koření, 2 bobkové listy, rozkrojenou cibuli a asi 4 stroužky česneku. Uvaříme do měkka. Mezitím si připravíme směs na obalení. Všechny ingredience smícháme a ještě teplý bůček obalíme v této směsi. Nechme vychladnout a zabalíme do alobalu. Uložíme na dva dny do lednice.
Podrobné info: